×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 150 niet laden

Vastgoed Aalst

Bent u op zoek naar vastgoed in Aalst of elders? Of wilt u uw vastgoed verkopen of verhuren. Kies Vastgoedadvies De Rick, uw ervaren partner in vastgoed.

Vastgoed Aalst

ZEER RUIM AANBOD

Op zoek naar een huis of appartement? Maak kennis met ons uitgebreide aanbod.

GRATIS WAARDEBEPALING

Ontdek hoeveel uw vastgoed écht waard is: laat ons een gratis schatting maken.

Vastgoed in Aalst, onze troef

Eigenaar, koper of huurder: bij Vastgoedadvies De Rick in Aalst zit u goed

Bezit u vastgoed in de regio Aalst, elders in België of zelfs in het buitenland? En wilt u uw vastgoed verkopen of verhuren? Als u met Vastgoedadvies De Rick in zee gaat, dan profiteert u volop van onze ervaring en expertise. 

Ook huurders en kopers komen aan hun trekken bij Vastgoedadvies De Rick. Ons aanbod aan woningen en appartementen die u kan kopen of huren is erg groot. Na 25 jaar bouwden we een ruime portefeuille op waardoor ons aanbod geregeld vernieuwt.

Gratis waardebepaling

Veelgestelde Vragen

 • Kan ik bij Vastgoedadvies De Rick terecht voor een waardebepaling?

  Jazeker. Wilt u uw huis, appartement of ander vastgoed verkopen, dan komt het erop aan om de waarde te bepalen. Zo kan u een juiste verkoopsprijs bepalen. Onze lange ervaring en kennis van de vastgoedmarkt stelt ons in staat een correcte waardebepaling te doen. Vraag vandaag nog uw waardebepaling aan en we contacteren u spoedig. Het goede nieuws is dat deze service voor u gratis is.

 • Kan Vastgoedadvies De Rick mij helpen bij het beheer van mijn vastgoed?

  Dat kunnen we zeker. Vastgoedadvies De Rick biedt zijn klanten ook rentmeesterschap aan. Deze dienstverlening maakt u als eigenaar het leven makkelijker. Wij nemen het beheer van uw vastgoed van u over zodat u tijd hebt voor iets anders. Het innen en indexeren van de huur, het opvolgen van schadegevallen, het bepalen van de maandelijkse en jaarlijkse kosten: vanaf nu hoeft u zich daarover geen zorgen te maken, dat doen wij wel.

 • In welke regio is Vastgoedadvies De Rick actief?

  Vastgoedadvies De Rick is dé referentie in vastgoed in de regio Aalst. We staan dan ook sterk in gemeenten als AsseErpe-MereHerzeleMerchtemLede of Sint-Lievens-Houtem. Maar daar houdt het niet bij op. We verkopen en verhuren ook huizen, appartementen en ander vastgoed in andere delen van het land. En als u ons aanbod koop- en huurvastgoed bekijkt, merkt u dat we zelfs buiten de landsgrenzen gaan en ook vastgoed in landen als Spanje aanbieden.

 • Wat zijn de sterke punten van Vastgoedadvies De Rick?

  Om te beginnen kennen we met meer dan 25 jaar ervaring de wereld van het vastgoed door en door. We verzamelden in die periode een grondige kennis van de markt van het vastgoed, zeker in de regio Aalst, maar ook daarbuiten. Bovendien zijn we heel goed op de hoogte van de regelgeving inzake vastgoed, getuige onze erkenning door het BIV. Tenslotte staat de gedrevenheid van zaakvoerders Marc De Rick en Marijke Robyns en hun team van bekwame medewerkers garant voor een professionele en persoonlijke aanpak.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen