Opbrengsteigendom

Heb je plannen om een opbrengsteigendom te kopen als investering? Het kopen van vastgoed is altijd een goede investering. Bij een opbrengsteigendom verdien je geld aan het vastgoed door het te verhuren. Zo betaalt jouw vastgoed zichzelf af en hou je er aan het einde van de rit een appartement of woning aan over.

Vastgoedadvies De Rick

Wat is een opbrengsteigendom?

Een opbrengsteigendom is een pand, woning of appartement, dat je verhuurt. Op die manier strijk je huurinkomsten op en brengt jouw eigendom je dus opbrengst op. Een deel van de huur gebruik je om de hypotheek en het onderhoud van de woning te betalen. Het bedrag dat overblijft, zijn je inkomsten.

Waarom investeren in een opbrengsteigendom?

Investeren in een opbrengsteigendom is een veilige en zekere investering die zichzelf rustig terugbetaalt. De waarde van vastgoed blijft stijgen en aan het einde van de rit hou jij er een eigendom aan over.

Je kiest zelf of je voor een woning, woonunit of appartementsgebouw kiest, afhankelijk van je budget en plannen. Investeren in een opbrengsteigendom brengt bovendien heel wat meer op dan het traditionele spaarboekje. Steeds meer mensen gebruiken hun slapende budget om er een pand mee aan te schaffen voor verhuur.

Opbrengsteigendom kopen in eigen regio

Ben je op zoek naar een interessante opbrengsteigendom om te verhuren in eigen regio? In ons aanbod vind je een uitgebreid aanbod aan woningen, appartementen of appartementsgebouwen te koop.

Wil je liever eerst wat meer informatie inwinnen over de beste mogelijkheden voor jouw specifieke situatie? Of heb je andere vragen over vastgoedinvesteringen? Onze makelaars en adviseurs geven je met plezier wat meer uitleg over investeren in vastgoed.

Zorg dat uw vastgoed geen zorgenkind wordt

Laat het beheer over aan een ervaren partner als Vastgoedadvies De Rick. Als wij als rentmeester optreden, geniet u van enkele doorslaggevende voordelen:

Gratis waardebepaling

Wilt u uw vastgoed verkopen? Wij zorgen voor een gratis waardebepaling zodat u de juiste prijs kan vragen.

Zeer ruimt aanbod

Wij bieden een groot aantal appartementen te huur aan. Geregeld zijn er nieuwe aanbiedingen.

Samen zoeken wij jouw ideale pand

Bij Vastgoedadvies De Rick kunt u rekenen op een ZEER RUIM AANBOD aan vastgoed.

Van charmante appartementen tot statige herenhuizen en landelijke villa's, wij hebben voor elk wat wils. Laat ons uw wensen kennen en wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale woning uit ons uitgebreide portfolio.

Deze klanten zijn alvast overtuigd

Reviews
Scroll naar boven