Immo Gijzegem

Vastgoedspecialist De Rick is de ultieme partner voor alles wat met immo en vastgoed te maken heeft! We hebben meer dan 25 jaar ervaring in vastgoed en zijn een bekende, betrouwbare partner!

Vastgoedadvies De Rick

Immo in Gijzegem: jarenlange ervaring in de regio

Kopen, huren, verkopen, verhuren: doe het met Vastgoedadvies De Rick

Bent u eigenaar van een appartement, woning of ander type immo in Gijzegem die u wil verkopen of verhuren? Neem zeker contact op met Immo De Rick. We bepalen gratis de effectieve waarde van uw huis en kunnen ook helpen bij het bepalen van de correcte huurprijs, de nodige contracten of eventueel rentmeesterschap. Wij hebben ervaring in de regio en kunnen u bijstaan met al uw vragen.

Bent u zelf op zoek naar een woning of appartement om te kopen of huren in Gijzegem? Ook dan bent u bij Immo De Rick aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan immo in Gijzegem en de omliggende regio.

Op zoek naar een immo makelaar of vastgoedadviseur in een andere regio? Wij zijn gespecialiseerd in immo uit: AalstAffligemHaaltertHerzeleWelle, LedeErpe-Mere en tal van andere regio’s.

Zorg dat uw vastgoed geen zorgenkind wordt

Laat het beheer over aan een ervaren partner als Vastgoedadvies De Rick. Als wij als rentmeester optreden, geniet u van enkele doorslaggevende voordelen:

Gratis waardebepaling

Wilt u uw vastgoed verkopen? Wij zorgen voor een gratis waardebepaling zodat u de juiste prijs kan vragen.

Zeer ruimt aanbod

Wij bieden een groot aantal appartementen te huur aan. Geregeld zijn er nieuwe aanbiedingen.

Samen zoeken wij jouw ideale pand

Bij Vastgoedadvies De Rick kunt u rekenen op een ZEER RUIM AANBOD aan vastgoed.

Van charmante appartementen tot statige herenhuizen en landelijke villa's, wij hebben voor elk wat wils. Laat ons uw wensen kennen en wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale woning uit ons uitgebreide portfolio.

Deze klanten zijn alvast overtuigd

Reviews
Scroll naar boven