Huis te koop Meldert

Bent u op zoek naar een huis te koop in Meldert of de omliggende regio? Vastgoedkantoor De Rick is gespecialiseerd in vastgoed in Aalst en omgeving. Ook in Meldert zijn we thuis. We kennen de vastgoedmarkt in deze regio dan ook bijzonder goed. Bent u op zoek naar een specifiek pand of een woning op een bepaalde locatie? Bekijk dan zeker eerst ons aanbod woningen te koop in Meldert.

Vastgoedadvies De Rick

Huis te koop in Meldert – vind uw droomwoning

Zoekt u een losstaande woning, een halfopen woning of een huis met gesloten bebouwing? Een hoeve tussen de velden of liever een gezinswoning in het centrum? In het aanbod van Vastgoedkantoor De Rick vindt u allerlei verschillende soorten immo in Meldert en omstreken.

Blader rustig doorheen ons aanbod aan vastgoed. Misschien zit uw droomwoning er tussen! Vindt u niet meteen de perfecte woning die aan al uw verwachtingen voldoet? Neem dan gerust contact op met onze makelaars. Zij hebben een goed zicht op het vastgoed dat momenteel te koop staat en de panden die in de nabije toekomst op de markt zullen komen.

We houden graag onze ogen voor u open. Zodra uw droomwoning te koop wordt aangeboden, nemen we eerst contact met u op. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte.

Wij zijn ook actief in regio Aalst, Gijzegem, Affligem, BaardegemErembodegem, Erpe-Mere, Haaltert, Herdersem, Herzele, Hofstade, Lede, Moorsel en Welle.

Zorg dat uw vastgoed geen zorgenkind wordt

Laat het beheer over aan een ervaren partner als Vastgoedadvies De Rick. Als wij als rentmeester optreden, geniet u van enkele doorslaggevende voordelen:

Gratis waardebepaling

Wilt u uw vastgoed verkopen? Wij zorgen voor een gratis waardebepaling zodat u de juiste prijs kan vragen.

Zeer ruimt aanbod

Wij bieden een groot aantal appartementen te huur aan. Geregeld zijn er nieuwe aanbiedingen.

Samen zoeken wij jouw ideale pand

Bij Vastgoedadvies De Rick kunt u rekenen op een ZEER RUIM AANBOD aan vastgoed.

Van charmante appartementen tot statige herenhuizen en landelijke villa's, wij hebben voor elk wat wils. Laat ons uw wensen kennen en wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale woning uit ons uitgebreide portfolio.

Deze klanten zijn alvast overtuigd

Reviews
Scroll naar boven