Huis verkopen Affligem

Gaat u uw huis verkopen in Affligem? Vastgoedmakelaar De Rick staat u bij met raad en daad tijdens het volledige verkoopproces, van correcte waardebepaling tot ondertekening van het verkoopcontract. Laat u professioneel begeleiden en verkoop uw huis in het volste vertrouwen.

Vastgoedadvies De Rick

Uw huis verkopen in Affligem?

Vastgoedkantoor De Rick: uw ervaren partner in de vastgoedwereld

Vastgoedkantoor De Rick is al meer dan 25 jaar actief in de vastgoedwereld en onze volleerde medewerkers kennen alle kneepjes van het vak. Een huis verkopen is geen sinecure. Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak en opvolging van uw verkoopdossier van A tot Z.

Uw makelaar zorgt voor al de officiële documenten en een juiste waardebepaling van uw woonst. Daarna wordt uw huis te koop aangeboden aan de hand van professionele foto’s en start de zoektocht naar uw ideale koper. In Affligem voelen we ons als een vis in het water. Voor u het weet is de verkoop een feit.

Zorg dat uw vastgoed geen zorgenkind wordt

Laat het beheer over aan een ervaren partner als Vastgoedadvies De Rick. Als wij als rentmeester optreden, geniet u van enkele doorslaggevende voordelen:

Gratis waardebepaling

Wilt u uw vastgoed verkopen? Wij zorgen voor een gratis waardebepaling zodat u de juiste prijs kan vragen.

Zeer ruimt aanbod

Wij bieden een groot aantal appartementen te huur aan. Geregeld zijn er nieuwe aanbiedingen.

Samen zoeken wij jouw ideale pand

Bij Vastgoedadvies De Rick kunt u rekenen op een ZEER RUIM AANBOD aan vastgoed.

Van charmante appartementen tot statige herenhuizen en landelijke villa's, wij hebben voor elk wat wils. Laat ons uw wensen kennen en wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale woning uit ons uitgebreide portfolio.

Deze klanten zijn alvast overtuigd

Reviews
Scroll naar boven