Ideale gezinswoning met 4 slaapkamers en zuidgerichte living.

€ 375.000
Terbekenstraat 40 , 9320 Nieuwerkerken (Aalst)
Beschrijving

Met deze ruime gezinswoning woon je in een rustige, brede straat in het dorp. Het centrum, met school en winkels is op 5 minuten wandelafstand.
In deze halfopen bebouwing vind je op de 1ste  verdieping 3 slaap (kinder-) kamers met wifi, een badkamer (douche/bad) en een apart toilet. De trap naar de 2de verdieping brengt je in de master bedroom met badkamer (bad/douche, toilet), dakterras en bescheiden zolderruimte.
Vanuit de voordeur betreedt je de centrale open hal, met veel licht en een groot ruimtegevoel, van waaruit je toegang vindt tot de berging en het toilet.
De hal verdeelt de gelijkvloerse verdieping in 2 grote delen. Aan de ene kant wandel je de zuidgerichte L-vormige living met natuursteentegels binnen tot in de gezellige tuin. De living loopt door tot in de eetkamer. De volledig ingerichte Atag-keuken is apart en kijkt uit op de vijver en het terras. De dubbele garage is bereikbaar vanuit de keuken en geeft toegang tot de tuin. Je wagen kan je ook parkeren op de lange oprit of op de extra parkeerplaats vooraan.
Het 2de deel van de gelijkvloerse verdieping, langs de straatkant, deed vroeger dienst als praktijkruimte, met toilet, berging en nog een apart toilet tegenover de vroegere wachtkamer. Deze ruimtes lenen zich uitstekend voor grote gezinnen als extra slaapkamer of bureau of speelkamer. Aangezien deze ruimte ook een eigen voordeur heeft, kan je de woning perfect als kangoeroewoning uitbouwen. Ben je zelfstandig of doe je veel aan telewerk, dan is deze ruimte voor jou een rustige werkplek in de gezinswoning.
De woning is gebouwd in 1983 met degelijke materialen en volle muren. De akoestiek in de ruimtes is dus optimaal. Beneden is er vloerverwarming op mazout, maar er ligt ook gas in de straat.
Nieuwerkerken bevindt zich in de groene rand van Aalst. De E40 kan je zowel in Nieuwerkerken, Aalst of Erpe-Mere op, wat interessant kan zijn voor woon- werkverkeer. Er is ook een bushalte om de hoek.
Met andere woorden, deze gezinswoning wil je bezichtigen omwille van:

  • De nabijheid van de school en het centrum
  • De 4 slaapkamers en 2 badkamers
  • De zuidgerichte living

  • Type: Woning
  • Grondoppervlakte: 399m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 271m²
  • Niet geïndexeerd: 1393€
  • EPC: 209 kWh/m²

Contact

Indeling
Naam Aantal Opp. Commentaar
Slaapkamer 1 11.4
Slaapkamer 1 13.8
Slaapkamer 1 12.8
Slaapkamer 1 19.3
Keuken 1 13.2
Badkamer 2 8
Badkamer 2 8
Garage 1 28
Woonkamer 1 46
Terras 1 6 Aan de grote slpk
Toilet 1 1.2
Toilet 1 1.2
Toilet 1 1.5
inkomhal 1 13
inkomhal 1 6
nachthal 1 12
polyvalente ruimte 1 7.27 Aan de consultatie
consultatie 1 24.8
wachtzaal 1 9.25
Technisch
Item Evaluatie Commentaar
Dak Zeer goed
Raamwerk Zeer goed
Beglazing Zeer goed
Verwarming Zeer goed
Elektriciteit Zeer goed
Loodgieter Zeer goed
Sanitair Zeer goed
Isolatie Zeer goed
Keuken Zeer goed
Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons via onderstaand formulier! Eén van onze medewerkers helpt u zo spoedig mogelijk.