Over ons

Vastgoedadvies De Rick, dat is de onmisbare schakel tussen koper en verkoper. Meer dan 25 jaar ervaring staan tot uw dienst in de regio van Aalst en omliggende gemeenten. 

Bent u kandidaat-koper of -huurder? Ontdek nu ons ruim aanbod huizen en appartementen, zowel te koop als te huur.

Bent u eigenaar? Ontdek hoeveel potentiële kopers we voor uw woning in ons klantenbestand hebben. Maak daarom vrijblijvend een afspraak en vraag naar uw gratis gedetailleerde waardebepaling!

Zaakvoerders Marc De Rick en Marijke Robyns staan u bij met raad en daad, net als het gedreven team van gemotiveerde medewerkers. 

Ontdek ons team

Onze klanten aan het woord

 • "U wil een pand kopen of verkopen? Dan kunnen we u vol overtuiging Vastgoedadvies De Rick aanbevelen. We schakelden hen al verschillende keren in en telkens werd alles professioneel en keurig afgehandeld."
  "Een correcte en objectieve waardebepaling, persoonlijke service… we vonden alles wat we zochten terug bij Vastgoedadvies De Rick. Met kennis van zaken, een persoonlijke aanpak en een topservice werd alles vlot afgehandeld."

  Els & Priscilla

  Tevreden klanten

Team

 • Marc De Rick

  Zaakvoerder
 • Marijke Robyns

   
 • Luc Steppe

  Specialist rentmeesterschap
 • Philip De Pues

  Commercieel medewerker

Hoe maken wij het verschil?

 • Wij gaan voor totaalbegeleiding

  Wij bieden juridische, technische en administratieve begeleiding in een vastgoedwereld die steeds complexer wordt. Wij geven u rechtstreekse kredietinformatie en advies bij de totstandkoming van uw lening. Onze aanpak is een stap vooruit voor de koper/huurder en betekent veiligheid voor de verkoper/verhuurder.

 • Wij werken doelgericht

  Dankzij de marktkennis die we doorheen de jaren opbouwden, kunnen we een realistische waardebepaling doen. Zo hebt u een verhoogde kans op een succesvolle verkoop/verhuur. De doelgerichte publiciteit naar de juiste doelgroep (o.m. naar ons reeds uitgebouwde klantenbestand) kan voor een snelle verkoop/verhuur zorgen.

 • Ons team is dynamisch en gedreven

  Ons dynamisch en gedreven team is een goede mix van jonge en ervaren vakspecialisten. Daarom kan u als klant voor ieder probleem bij ons terecht kan. Uiteraard zijn wij erkend door het BIV - het BeroepsInstituut voor Vastgoedmakelaars.

 • We werken steeds 100 % vertrouwelijk

  Iedere klant wordt toegewezen aan één medewerker. U hebt dus steeds hetzelfde aanspreekpunt. Die medewerker kan altijd terugvallen op de ervaring van de rest van het team om zo de juiste beslissingen te nemen en uw wensen te realiseren of belangen te verdedigen.