Immo Herzele

Op zoek naar dat perfecte appartement of die fantastische woning in een landelijke omgeving? Herzele is de ideale plek om te wonen en Immo De Rick helpt u graag tijdens de zoektocht naar het ideale pand of ander type immo in Herzele!

Immo Herzele

Vind het ruimste aanbod immo in Herzele

Vastgoedkantoor De Rick helpt ondernemers en particulieren bij de aankoop, verhuur, huur en verhuur van allerlei types immo in Herzele en daarbuiten. Of u nu uw woning wenste te verkopen of op zoek bent naar de best gelegen kantoorruimte, we helpen u graag verder met al uw vragen en zoekacties.

Bij ons vindt u gegarandeerd het grootste aanbod immo in Herzele. Bovendien bieden wij onze klanten ook een uitstekende en persoonlijke service gedurende het hele proces en daarna!

Bent u op zoek naar een specifieke woning of pand? Of wil u graag wat meer informatie over onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren vastgoedmakelaars staat u graag te woord met informatie en advies.

Op zoek naar een vastgoedmakelaar in een andere regio? Ook in volgende regio's zijn wij specialist:AalstLedeAffligemHaaltertErpe-MereWelle, Gijzegem en tal van andere regio's.

Bekijk het aanbod in Herzele

Vastgoed De Rick als perfecte partner in vastgoed

Vastgoed De Rick houdt zich al meer dan 25 jaar bezig met de vastgoed markt. We hebben dus behoorlijk wat ervaring met het koopproces en het huurproces. Omdat we fungeren als schakel tussen koper en verkoper, hebben we inzicht de denkwijze in beide partijen. Dat inzicht willen we dan ook graag met u delen tijdens een vruchtbare samenwerking!

Wij kunnen u helpen met uw immo in Herzele:

 • Kopen van een woning of ander pand in Herzele
 • Huren van een appartement of ander vastgoed
 • Verkopen van uw woning
 • Verhuren van allerlei types vastgoed
Rood blok foto

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen

Wegens technische problemen zijn wij deze week enkel bereikbaar op volgend nummer: 053/77.01.44