Immo Denderleeuw

Op zoek naar het leukste aanbod aan immo in Denderleeuw? U heeft het gevonden! Vastgoedadvies De Rick is dé vastgoedexpert in de regio. Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan vastgoed te koop en te huur in Denderleeuw en de omliggende regio. Onze ervaren medewerkers staan u graag met raad en daad bij!

Immo Denderleeuw

De beste immo in Denderleeuw

Of u nu een huis wenst te kopen of te huren: een immokantoor zoals Vastgoedadvies De Rick kan u heel wat administratie en kopzorgen besparen. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring met immo in Denderleeuw en omgeving, zijn we de perfecte partner om al uw woondromen waar te maken

Heeft u vastgoed te koop in Denderleeuw?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis waardebepaling. Dankzij onze jarenlange ervaring garanderen we een vlotte verkoop van uw woning. Bovendien waarborgt onze erkenning door het BIV – het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars een professionele aanpak en topservice.

Immo De Rick is thuis in het Belgische vastgoedlandschap. Naast immo in Denderleeuw, kunt u bij ons ook terecht voor immo in

 

Bekijk het aanbod in Denderleeuw

Veelgestelde Vragen

Vastgoed verkopen in Denderleeuw: hoe verloopt dit?

Bij de verkoop van een woning komt heel wat kijken. Daarom schakelt u best een vastgoedprofessional in, zoals Vastgoedkantoor De Rick. Hoe verloopt de verkoop van uw huis in Denderleeuw?

 • We starten met een gratis waardebepaling
 • Uw makelaar regelt de nodige documenten en attesten.
 • Het huis wordt te koop aangeboden aan de hand vanprofessionele foto’s.
 • Potentiële kopers kunnen eenbod doen

Wat gebeurt er wanneer het huis verkocht is?

U vond een koper voor uw woning te Denderleeuw?  Dan dienen er eerst nog enkele zaken geregeld te worden. Wij zetten de belangrijkste to do’s voor u op een rijtje.

 • Eens er een koper is gevonden, wordt eenonderhandse verkoopovereenkomst of “compromis”
 • Voor de overdracht van het huis moet u verplicht langsgaan bij een notaris.
 • Vergeet de praktische zaken niet: zo dient u o.a. de lopende verzekeringen op het huis op te zeggen en uw meterstanden op te nemen. 

Immo in Denderleeuw: wat zijn de mogelijkheden ?

U bent op zoek naar immo in Denderleeuw? We krijgen vaak de vraag: wat is mijn budget om een huis te kopen?  Dankzij onze grote portefeuille kunnen we de meest uiteenlopende huizen te koop aanbieden. Hebt u een budget van 200.000 tot 250.000 euro? Dan vindt u bij Vastgoedadvies De Rick vast een geschikte woning in de stad. Bent u op zoek naar een ruim, comfortabel huis uit het hogere segment? Dan kan u ook bij ons terecht! 

Rood blok foto

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen