Huis verkopen Wetteren

Uw huis verkopen in Wetteren hoeft geen uitdagende opdracht te zijn. Komt u liever voor geen verrassingen te staan? Dat kan, met een ervaren makelaar zoals vastgoedkantoor De Rick. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een professionele aanpak en complete begeleiding.

Huis verkopen Wetteren

GRATIS WAARDEBEPALING

Wilt u weten wat uw vastgoed waard is? Vertrouw op onze ervaring en expertise voor een gratis waardebepaling.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Vertrouw op onze professionele en persoonlijke aanpak.

Uw huis in Wetteren verkopen

U heeft beslist om uw huis in Wetteren te verkopen? Dan staat u een hoop administratie te wachten. Waardebepaling, afspraken vastleggen, attesten aanvragen… Heeft u al overwogen om dit over te laten aan een professional?

Uw huis verkopen aan een correcte prijs? Vastgoedkantoor De Rick garandeert een vlotte verkoop van uw woning in Wetteren. Wij ontzorgen u van alle administratie en volgen uw project op van A tot Z. In alle discretie en vertrouwen vinden we de perfecte match tussen koper en verkoper.

 

Gratis waardebepaling

 

Veelgestelde Vragen

 • In welke regio's is vastgoedadvies De Rick actief?

  Als sterke regionale speler op vlak van vastgoed is Vastgoedadvies De Rick erg actief in Aalst en omgeving.

  In gemeenten als AffligemDendermondeDenderleeuwErembodegemErpe-Mere, HerzeleMeldertMoorsel, Liedekerke en Welle verkopen wij regelmatig huizen.

  Wij ontzorgen u van alle administratie en verkopen uw woning aan een correcte prijs. Onze erkenning door het BIV – het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars waarborgt een professionele aanpak en topservice.

 • Wat is mijn woning in Wetteren waard?

  Een degelijke waardebepaling is een belangrijke eerste stap in het verkoopsproces. Bij Vastgoedadvies De Rick kan u een gratis waardebepaling van uw huis laten doen. Wij zetten onze ervaring en kennis van de markt in om een correcte bepaling te maken van de waarde van uw huis. Zo weet u meteen aan welke prijs u uw huis kan te koop zetten.

 • Mijn huis in Wetteren verkopen: hoe verloopt dit?

  Bij de verkoop van een woning komt heel wat kijken. Daarom schakelt u best een vastgoedprofessional in, zoals vastgoedkantoor De Rick. Hoe verloopt de verkoop van een huis na onze gratis waardebepaling?

  • Uw makelaar regelt de nodige documenten en attesten.
  • Het huis wordt te koop aangeboden aan de hand van professionele foto’s.
  • Potentiële kopers kunnen een bod doen
  • Eens u kopers voor het huis gevonden hebt, wordt een voorlopig koopcontract getekendDaarna gaat u verplicht langs bij de notaris.

   

 • Hoe lang mag u in uw huis blijven na verkoop? 

  Als algemene regel geldt dat de verkoper moet verhuizen wanneer het gebruiksrecht aan de koper wordt overgedragen. Dit gebeurt meestal wanneer een notariële verkoopakte wordt uitgevoerd. Partijen kunnen echter overeenkomen dat de verkoper ook na het bezoek aan de notaris voor een bepaalde periode in de woning mag blijven wonen.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen