Huis verkopen Ninove

U bent van plan om uw huis in Ninove te verkopen? Overweeg zeker om dit te laten verlopen via een professionele makelaar. Een vastgoedkantoor met een jarenlange ervaring zoals Vastgoedadvies De Rick biedt u een complete begeleiding van A tot Z. Wij ontzorgen u van alle administratieve rompslomp en staan u bij tijdens het volledige verkoopsproces.

Huis verkopen Ninove

GRATIS WAARDEBEPALING

Wilt u weten wat uw vastgoed waard is? Vertrouw op onze ervaring en expertise voor een gratis waardebepaling.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Vertrouw op onze professionele en persoonlijke aanpak.

Uw huis in Ninove verkopen

U wenst uw huis in Ninove te verkopen? Daar komt heel wat administratie bij kijken, en de regelgeving is soms vrij ingewikkeld. Dacht u bijvoorbeeld al aan alle nodige attesten, zoals EPC en elektriciteit? Zijn de perceelgegevens reeds voorhanden? Is er een bodemattest aangevraagd?

Als u dit overlaat aan een professioneel vastgoedkantoor, bespaart u zichzelf heel wat kopzorgen. Bij Vastgoedadvies De Rick bent u aan het juiste adres.  Wij zorgen  al meer dan 25 jaar voor de perfecte match tussen koper en verkoper.

Uw huis in Ninove verkopen aan een correcte prijs? Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we een vlotte verkoop van uw woning garanderen. Vraag hier een gratis waardebepaling aan.

 

Gratis waardebepaling

 

Veelgestelde Vragen

 • Hoe verloopt de verkoop van een huis in Ninove?

  Bij de verkoop van een woning komt heel wat kijken. Welke stappen dient u te doorlopen bij de verkoop van uw huis in Ninove?

  • Start met een gratis waardebepaling
  • Uw makelaar regelt de nodige documenten en attesten.
  • Het huis wordt te koop aangeboden aan de hand van professionele foto’s.
  • Potentiële kopers kunnen een bod doen
 • Een huis in Ninove: wat is de woning waard? 

  Een terechte vraag die elke eigenaar die zijn huis wilt verkopen zich stelt. Om dat te weten, is een degelijke waardebepaling onontbeerlijk.

   

  Bij Vastgoedadvies De Rick kan u een gratis waardebepaling van uw huis laten doen. Wij zetten onze ervaring en kennis van de markt in om een correcte bepaling te maken van de waarde van uw huis. Zo weet u meteen aan welke prijs u uw huis kan te koop zetten.

 • In welke regio's is Vastgoedadvies De Rick actief?

  Als sterke regionale speler op vlak van vastgoed is Vastgoedadvies De Rick erg actief in Aalst en omgeving.

   

  In gemeenten als AffligemDendermondeDenderleeuwErembodegemErpe-Mere, HerzeleLiedekerke, MeldertMoorsel, NinoveWelle en Wetteren verkopen wij regelmatig huizen.

   

  Wij ontzorgen u van alle administratie en verkopen uw woning aan een correcte prijs. Onze erkenning door het BIV – het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars waarborgt een professionele aanpak en topservice.

 • Welke tpyes huizen verkoopt Vastgoedadvies De Rick?

  Vastgoedadvies De Rick verkoopt een heel breed spectrum aan huizen: rijwoningen, villa’s, nieuwbouwprojecten, statige herenhuizen,…

   

  Een blik op ons aanbod zal u leren dat we een ruime en diverse portefeuille hebben.

   

  Of uw woning nu wordt te koop gesteld aan 125.000 dan wel aan 500.000 euro, u kunt steeds rekenen op onze professionele service en onderbouwd advies.

   

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen