Huis verkopen Moorsel

Bent u van plan uw huis in Moorsel te verkopen? Maak dan gebruik van de expertise van vastgoedkantoor De Rick. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden we onze klanten een complete begeleiding aan en hierbij kan steeds rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. Wij zorgen ervoor dat uw huis gematcht wordt aan de juiste koper. 

Huis verkopen Moorsel

GRATIS WAARDEBEPALING

Wilt u weten wat uw vastgoed waard is? Vertrouw op onze ervaring en expertise voor een gratis waardebepaling.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Vertrouw op onze professionele en persoonlijke aanpak.

Uw huis verkopen in Moorsel?

Vastgoedmakelaar De Rick ontzorgt u bij de verkoop

Leg de verkoop van uw huis in Moorsel in de deskundige handen van vastgoedkantoor De Rick. Na een gratis waardebepaling bieden we uw pand aan de correcte prijs te koop aan op de vastgoedmarkt. Uw persoonlijke makelaar neemt al de zorgen van u over. Er wordt een volledig verkoopdossier samengesteld, gedocumenteerd met alle  verplichte en aanvullende documenten. Hierna start de zoektocht naar de ideale koper. 

Dankzij onze open manier van communiceren heeft u steeds een duidelijk beeld over de stand van zaken. Wij zorgen in no-time  voor een vlotte verkoop van uw huis.

Gratis waardebepaling

Veelgestelde Vragen

 • Wat is mijn huis waard?

  Dat is de vraag van elke eigenaar die zijn huis wilt verkopen. Om dat te weten, is een degelijke waardebepaling onontbeerlijk. Bij Vastgoedadvies De Rick kan u een gratis waardebepaling van uw huis laten doen. Wij zetten onze ervaring en kennis van de markt in om een correcte bepaling te maken van de waarde van uw huis. Zo weet u meteen aan welke prijs u uw huis kan te koop zetten.

 • In welke regio’s is Vastgoedadvies De Rick actief?

  Als sterke regionale speler op vlak van vastgoed is Vastgoedadvies De Rick erg actief in Aalst en omgeving. In gemeenten als AffligemAsseErpe-MereHerzeleMerchtemLede of Sint-Lievens-Houtem verkopen wij geregeld een huis. Maar daar houdt het niet bij op. Ook eigenaars van huizen elders in België schakelen Vastgoedadvies De Rick in voor de vlotte verkoop van hun eigendom. En we beperken ons niet tot het binnenland. Ook huizen in het buitenland kunnen wij verkopen.

 • Wat zijn de troeven van Vastgoedadvies De Rick?

  Na meer dan 25 jaar is de gedrevenheid van zaakvoerders Marc De Rick en Marijke Robyns nog altijd even groot. Rond zich verzamelden ze een team van bekwame medewerkers. Samen staan ze garant voor een professionele en persoonlijke aanpak. Door een diepgaande kennis van de markt kan Vastgoedadvies De Rick de verkoop van uw huis op een vlotte manier afhandelen.

 • Welke types huizen verkoopt Vastgoedadvies De Rick?

  Vastgoedadvies De Rick verkoopt een heel breed spectrum aan huizen: rijwoningen, villa’s, nieuwbouwprojecten, statige herenhuizen,… Een blik op ons aanbod zal u leren dat we een ruime en diverse portefeuille hebben. Of uw woning nu wordt te koop gesteld aan 125.000 dan wel aan 500.000 euro, u kunt steeds rekenen op onze professionele service en onderbouwd advies.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen