Huis verkopen Erembodegem

Wenst u te verhuizen en uw huis in Erembodegem te verkopen? Overweeg dan om u te laten bijstaan door een professionele makelaar zoals Vastgoedadvies De Rick.

Met een ruime ervaring in de vastgoedsector bieden we u een complete begeleiding. We staan u bij tijdens het volledige verkoopsproces zodat u zich nergens nog over hoeft te bekommeren.

Huis verkopen Erembodegem

GRATIS WAARDEBEPALING

Wilt u weten wat uw vastgoed waard is? Vertrouw op onze ervaring en expertise voor een gratis waardebepaling.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Vertrouw op onze professionele en persoonlijke aanpak.

Uw huis in Erembodegem verkopen

U bent op zoek naar geschikte kopers voor uw huis in Erembodegem? Kopen en verkopen is in de vastgoedwereld niet zo eenvoudig als het lijkt. Zo dient u de nodige documenten en attesten aan te vragen, zoals een bodemattest en EPC-attest. Dacht u bovendien al aan professionele foto’s? Werd het stedenbouwkundig uittreksel reeds aangevraagd?

Er is echter geen reden tot paniek: met een professional zoals Vastgoedkantoor De Rick kan u op twee oren slapen. Wij zijn al 25 jaar actief in de vastgoedwereld. Dankzij deze ervaring en expertise kunnen we een vlotte verkoop van uw woning garanderen. Vraag hier een gratis waardebepaling aan, we werken in alle discretie en vertrouwen.

Gratis waardebepaling

 

Veelgestelde Vragen

 • Wat is mijn huis in Erembodegem waard?

  Dat is de vraag van elke eigenaar die zijn huis wilt verkopen. Om dat te weten, is een degelijke waardebepaling onontbeerlijk. Bij Vastgoedadvies De Rick kan u een gratis waardebepaling van uw huis laten doen.

   

  Wij zetten onze ervaring en kennis van de markt in om een correcte bepaling te maken van de waarde van uw huis. Zo weet u meteen aan welke prijs u uw huis kan te koop zetten.

 • Hoe verloopt de verkoop van een huis in Erembodegem?

  Bij de verkoop van een woning komt heel wat kijken. Welke stappen dient u te doorlopen bij de verkoop van uw huis in Erembodegem?

  • Start met een gratis waardebepaling
  • Uw makelaar regelt de nodige documenten en attesten
  • Het huis wordt te koop aangeboden aan de hand van professionele foto’s
  • Potentiële kopers kunnen een bod doen
 • Hoe lang mag u in uw huis blijven na verkoop?

  Als algemene regel geldt dat de verkoper moet verhuizen wanneer het gebruiksrecht aan de koper wordt overgedragen. Dit gebeurt meestal wanneer een notariële verkoopakte wordt uitgevoerd.

   

  Partijen kunnen echter overeenkomen dat de verkoper ook na het bezoek aan de notaris voor een bepaalde periode in de woning mag blijven wonen.

   

 • In welke regio's is Vastgoedadvies De Rick actief?

  Als sterke regionale speler op vlak van vastgoed is Vastgoedadvies De Rick erg actief in Aalst en omgeving.

   

  In gemeenten als AffligemDendermondeDenderleeuwErembodegemErpe-Mere, HerzeleLiedekerke, MeldertMoorsel, NinoveWelle en Wetteren verkopen wij regelmatig huizen.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen