Huis verkopen Dendermonde

U bent van plan om uw huis in Dendermonde te verkopen ? Dan overweegt u vast om dit te laten verlopen via een professionele makelaar. Die zal u immers ontzorgen van alle administratieve rompslomp die hiermee gepaard gaat.

Een vastgoedkantoor met een jarenlange ervaring zoals Vastgoedadvies De Rick biedt u een complete begeleiding en staat u bij tijdens het volledige verkoopsproces.

Huis verkopen Dendermonde

GRATIS WAARDEBEPALING

Wilt u weten wat uw vastgoed waard is? Vertrouw op onze ervaring en expertise voor een gratis waardebepaling.

MEER DAN 25 JAAR ERVARING

Vertrouw op onze professionele en persoonlijke aanpak.

Uw huis in Dendermonde verkopen

U bent op zoek naar de perfecte kandidaat om uw huis in Dendermonde te verkopen? Als u dit overlaat aan een professional, bespaart u zichzelf heel wat zorgen. Dacht u bijvoorbeeld al aan alle nodige attesten? Zijn er al duidelijke foto’s voorzien? Zijn de perceelgegevens reeds voorhanden?

Maak u geen zorgen: bij Vastgoedkantoor De Rick bent u aan het juiste adres.  Wij werken in alle discretie en vertrouwen. Dankzij onze ervaring en expertise kunnen we een vlotte verkoop van uw woning garanderen.

Uw huis in Dendermonde verkopen aan een correcte prijs? Wij zorgen voor de perfecte match tussen koper en verkoper. Vraag hier een gratis waardebepaling aan.

Gratis waardebepaling

 

Veelgestelde Vragen

 • Hoe verloopt de verkoop van een huis in Welle?

  Bij de verkoop van een woning komt heel wat kijken. Welke stappen dient u te doorlopen bij de verkoop van uw huis in Dendermonde?

  • Start met een gratis waardebepaling
  • Uw makelaar regelt de nodige documenten en attesten.
  • Het huis wordt te koop aangeboden aan de hand van professionele foto’s.
  • Potentiële kopers kunnen eenbod doen
 • Waar dient u op te letten bij de verkoop van een huis in Dendermonde?

  Er zijn een aantal zaken te regelen wanneer u uw huis in Dendermonde op de markt wil brengen.  Zo dienen bijvoorbeeld heel wat documenten en attesten voorhanden te zijn. Bij het verkopen van een huis komen volgende kosten kijken.

  • Kost van het bodemattest, het stedenbouwkundig uittreksel, het EPC-attest en de keuring van de elektriciteit.
  • Eventuele kosten voor het verkoopsklaar maken van uw woning.
  • Notariskost, ook om de hypotheek uit het register te schrappen.
  • Makelaarskost.
 • In welke regio's is Vastgoedadvies De Rick actief?

  Als sterke regionale speler op vlak van vastgoed is Vastgoedadvies De Rick erg actief in Aalst en omgeving. In gemeenten als AffligemDendermondeDenderleeuwErembodegemErpe-Mere, HerzeleLiedekerke, MeldertMoorsel, NinoveWelle en Wetteren verkopen wij regelmatig huizen.

  Wij ontzorgen u van alle administratie en verkopen uw woning aan een correcte prijs. Onze erkenning door het BIV – het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars waarborgt een professionele aanpak en topservice.

 • Wat zijn de troeven van Vastgoedadvies De Rick?

  Na meer dan 25 jaar is de gedrevenheid van zaakvoerders Marc De Rick en Marijke Robyns nog altijd even groot. Rond zich verzamelden ze een team van bekwame medewerkers. Samen staan ze garant voor een professionele en persoonlijke aanpak. Door een diepgaande kennis van de markt kan Vastgoedadvies De Rick de verkoop van uw huis in Dendermonde op een vlotte manier afhandelen.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen