Huis verkopen Affligem

Gaat u uw huis verkopen in Affligem? Vastgoedmakelaar De Rick staat u bij met raad en daad tijdens het volledige verkoopproces, van correcte waardebepaling tot ondertekening van het verkoopcontract. Laat u professioneel begeleiden en verkoop uw huis in het volste vertrouwen.

Huis verkopen Affligem

ZEER RUIM AANBOD

Het aanbod van Vastgoedadvies De Rick is erg groot. Daardoor trekken we veel potentiële kopers aan.

GRATIS WAARDEBEPALING

Wilt u weten wat uw vastgoed waard is? Vertrouw op onze ervaring en expertise voor een gratis waardebepaling.

Uw huis verkopen in Affligem?

Vastgoedkantoor De Rick: uw ervaren partner in de vastgoedwereld

Vastgoedkantoor De Rick is al meer dan 25 jaar actief in de vastgoedwereld en onze volleerde medewerkers kennen alle kneepjes van het vak. Een huis verkopen is geen sinecure. Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak en opvolging van uw verkoopdossier van A tot Z.

Uw makelaar zorgt voor al de officiële documenten en een juiste waardebepaling van uw woonst. Daarna wordt uw huis te koop aangeboden aan de hand van professionele foto’s en start de zoektocht naar uw ideale koper. In Affligem voelen we ons als een vis in het water. Voor u het weet is de verkoop een feit.

Gratis waardebepaling

Veelgestelde Vragen

 • Wat moet je doen als je je huis wilt verkopen in Affligem?

  Om een huis te verkopen moet je verschillende (juridische) stappen doorlopen. Te beginnen bij een goede vraagprijs te bepalen. Doe daarom beroep op een professionele makelaar om de correcte waarde van jouw woning te bepalen
  Daarna zal een een EPC label moeten voorzien voor jouw woning en de woning verkoopsklaar zetten. Wanneer dit allemaal gebeurd is, kan de woning opgesteld worden voor potentiële kopers. 

 • In welke regio’s is Vastgoedadvies De Rick actief?

  Als sterke regionale speler op vlak van vastgoed is Vastgoedadvies De Rick erg actief in Aalst en omgeving

   

  In gemeenten als AffligemDendermondeDenderleeuwErembodegemErpe-Mere, HerzeleLiedekerke, MeldertMoorsel, NinoveWelle en Wetteren verkopen wij regelmatig huizen.

   

  Maar daar houdt het niet bij op. Ook eigenaars van huizen elders in België schakelen Vastgoedadvies De Rick in voor de vlotte verkoop van hun eigendom. En we beperken ons niet tot het binnenland. Ook huizen in het buitenland kunnen wij verkopen.

 • Hoe lang mag je in je huis blijven na verkoop?

  Als algemene regel geldt dat de verkoper moet verhuizen wanneer het gebruiksrecht aan de koper wordt overgedragen. Dit gebeurt meestal wanneer een notariële verkoopakte wordt uitgevoerd. Partijen kunnen echter overeenkomen dat de verkoper ook na de notaris in de woning mag wonen.

 • Kan je een huis verkopen in Affligem zonder notaris? 

  Zonder notaris kan je geen huis verkopen of kopen. Een notaris zorgt er namelijk voor dat alles wettelijk volgens de juiste regels en met de nodige officiële documenten verloopt. 

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen