Huis verkopen Aalst

Ziet u binnenkort graag een ‘te koop’-bordje aan uw huis in Aalst? Laat het plaatsen door Vastgoedadvies De Rick, dan bent u zeker van een professionele en persoonlijke aanpak.

Huis verkopen Aalst

ZEER RUIM AANBOD

Het aanbod van Vastgoedadvies De Rick is erg groot. Daardoor trekken we veel potentiële kopers aan.

GRATIS WAARDEBEPALING

Wilt u weten wat uw vastgoed waard is? Vertrouw op onze ervaring en expertise voor een gratis waardebepaling.

Huis verkopen?

Verkoop vlot met Vastgoedadvies De Rick

Een huis verkopen is niet zo eenvoudig. Er komt heel wat rompslomp bij kijken en de regelgeving is soms vrij ingewikkeld. Bij Vastgoedadvies De Rick weten we van aanpakken en we weten waarover we praten. Daarom zijn dé referentie voor vastgoed in de ruime regio Aalst.

Uw huis verkopen doet u in volle vertrouwen bij Vastgoedadvies De Rick. Uiteraard zijn wij erkend door het BIV – het BeroepsInstituut van Vastgoedmakelaars.

Gratis waardebepaling

Veelgestelde Vragen

 • Wat is mijn huis waard?

  Dat is de vraag van elke eigenaar die zijn huis wilt verkopen. Om dat te weten, is een degelijke waardebepaling onontbeerlijk. Bij Vastgoedadvies De Rick kan u een gratis waardebepaling van uw huis laten doen. Wij zetten onze ervaring en kennis van de markt in om een correcte bepaling te maken van de waarde van uw huis. Zo weet u meteen aan welke prijs u uw huis kan te koop zetten.

 • In welke regio’s is Vastgoedadvies De Rick actief?

  Als sterke regionale speler op vlak van vastgoed is Vastgoedadvies De Rick erg actief in Aalst en omgeving.

  In gemeenten als AffligemDendermondeDenderleeuwErembodegemErpe-Mere, HerzeleLiedekerke, MeldertMoorsel, NinoveWelle en Wetteren verkopen wij regelmatig huizen.

  Maar daar houdt het niet bij op. Ook eigenaars van huizen elders in België schakelen Vastgoedadvies De Rick in voor de vlotte verkoop van hun eigendom. En we beperken ons niet tot het binnenland. Ook huizen in het buitenland kunnen wij verkopen.

 • Wat zijn de troeven van Vastgoedadvies De Rick?

  Na meer dan 25 jaar is de gedrevenheid van zaakvoerders Marc De Rick en Marijke Robyns nog altijd even groot. Rond zich verzamelden ze een team van bekwame medewerkers. Samen staan ze garant voor een professionele en persoonlijke aanpak. Door een diepgaande kennis van de markt kan Vastgoedadvies De Rick de verkoop van uw huis op een vlotte manier afhandelen.

 • Welke types huizen verkoopt Vastgoedadvies De Rick?

  Vastgoedadvies De Rick verkoopt een heel breed spectrum aan huizen: rijwoningen, villa’s, nieuwbouwprojecten, statige herenhuizen,… Een blik op ons aanbod zal u leren dat we een ruime en diverse portefeuille hebben. Of uw woning nu wordt te koop gesteld aan 125.000 dan wel aan 500.000 euro, u kunt steeds rekenen op onze professionele service en onderbouwd advies.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen

Wegens technische problemen zijn wij deze week enkel bereikbaar op volgend nummer: 053/77.01.44