×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 150 niet laden

Huis verhuren Aalst

Bent u eigenaar van een huis in Aalst of elders in het land? En wilt u dat huis vlot verhuren? Doe dan beroep op Vastgoedadvies De Rick. Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij waarover we spreken.

Huis verhuren Aalst

ZEER RUIM AANBOD

Vastgoedadvies De Rick is dé referentie in de regio Aalst. Ons aanbod voor deze streek is dan ook erg groot.

GRATIS WAARDEBEPALING

Een succesvolle verkoop begint met een goede waardebepaling. Zo weet u wat u kan vragen.

Huis verhuren?

Verhuur uw huis zonder zorgen met Vastgoedadvies De Rick

Heel wat eigenaars doen beroep op Vastgoedadvies De Rick voor het zorgeloos verhuren van hun huis. En dat doen ze al meer dan 25 jaar. In die periode groeiden we uit tot dé referentie voor immobiliën in de regio rond Aalst.

Een huis verhuren vraagt vakkennis en die hebben we, getuige onze ervaring en erkenning door het BIV. Kiest u ons als partner voor het verhuren van uw huis, dan schakelen we die vakkennis graag voor u in.

Gratis waardebepaling

Veelgestelde Vragen

 • Kan Vastgoedadvies De Rick ook voor het beheer zorgen?

  Dat kan zeker. Wij zijn een door het BIV erkende rentmeester. Dat wil zeggen dat we het beheer van uw vastgoed voor onze rekening kunnen nemen. Denk daarbij aan het innen en indexeren van de huurgelden, het opvolgen van eventuele schadegevallen, het afrekenen van de maandelijkse en jaarlijkse kosten, de boekhoudkundige verrichtingen en meer van dat. Slaap op uw beide oren en schakel ons in voor het rentmeesterschap.

 • Waarom is Vastgoedadvies De Rick een goede partner?

  Meer dan 25 jaar ervaring en een ruime gevulde klantenportefeuille: dat komt er niet zomaar. Onze vakkennis en beroepsernst zorgden er voor dat wij dé referentie zijn voor vastgoed in de regio Aalst. De aanpak van zaakvoerders Marc De Rick en Marijke Robyns en hun BIV-erkende, bekwame medewerkers is professioneel, maar ook persoonlijk. Wilt u uw huis verhuren? Dan staan wij u bij met raad en daad.

 • In welke regio is Vastgoedadvies De Rick actief?

  Vastgoedadvies De Rick is in de eerste plaats actief in de ruime regio rond Aalst. Wij verhuren geregeld vastgoed in gemeenten als Aalst, Erpe-Mere, Herzele, Merchtem, Lede of Sint-Lievens-Houtem. Maar als een klant een huis in een andere regio wilt verhuren, dan kan dat uiteraard ook. Zelfs vastgoed in het buitenland kunnen wij verhuren. Heel wat potentiële huurders vinden de weg naar het aanbod van Vastgoedadvies De Rick.

 • Wat doe ik met mijn huis: verhuren of verkopen?

  Er bestaat geen standaard antwoord op die vraag. Of u beslist om uw huis te verhuren of te verkopen, dat hangt af van verschillende factoren: uw toekomstplannen, de eventuele vraag naar financiële middelen, de aard van uw huis, de ligging,… Vastgoedadvies De Rick staat u graag bij als u deze keuze maakt. En als de knoop is doorgehakt, dan zorgen wij voor een vlotte afhandeling, of dat nu een verhuring of een verkoop is.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen