Huis te koop Meldert

Bent u op zoek naar een huis te koop in Meldert of de omliggende regio? Vastgoedkantoor De Rick is gespecialiseerd in vastgoed in Aalst en omgeving. Ook in Meldert zijn we thuis. We kennen de vastgoedmarkt in deze regio dan ook bijzonder goed. Bent u op zoek naar een specifiek pand of een woning op een bepaalde locatie? Bekijk dan zeker eerst ons aanbod woningen te koop in Meldert.

Huis te koop Meldert

Huis te koop in Meldert – vind uw droomwoning

Zoekt u een losstaande woning, een halfopen woning of een huis met gesloten bebouwing? Een hoeve tussen de velden of liever een gezinswoning in het centrum? In het aanbod van Vastgoedkantoor De Rick vindt u allerlei verschillende soorten immo in Meldert en omstreken.

Blader rustig doorheen ons aanbod aan vastgoed. Misschien zit uw droomwoning er tussen! Vindt u niet meteen de perfecte woning die aan al uw verwachtingen voldoet? Neem dan gerust contact op met onze makelaars. Zij hebben een goed zicht op het vastgoed dat momenteel te koop staat en de panden die in de nabije toekomst op de markt zullen komen.

We houden graag onze ogen voor u open. Zodra uw droomwoning te koop wordt aangeboden, nemen we eerst contact met u op. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte.

Wij zijn ook actief in regio Aalst, Gijzegem, Affligem, BaardegemErembodegem, Erpe-Mere, Haaltert, Herdersem, Herzele, Hofstade, Lede, Moorsel en Welle.

 

Immo De Rick – uw persoonlijk adviseur

Immo De Rick gelooft in de voordelen van een persoonlijke aanpak waarbij u centraal staat. Neem contact op met één van onze makelaars om te genieten van een professionele service en de expertise van een vastgoedmakelaar met een jarenlange ervaring.

We staan graag aan uw zijde tijdens uw zoektocht naar de woning van uw dromen. Neem contact met ons op om uw wensen en dromen te bespreken!

Rood blok foto

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen