Huis te koop Hofstade

Zoekt u een huis te koop in Hofstade? In het aanbod van immo De Rick vindt u vrijstaande woningen, huizen met open bebouwing en woningen met gesloten bebouwing in Hofstade centrum of in de rest van het dorp. Ook de regio rond Hofstade is een interessante locatie om op zoek te gaan naar een huis. Bekijk zeker ons aanbod aan immo te koop in deze omgeving.

Huis te koop Hofstade

Uw droomhuis te koop in Hofstade

Ongeacht of u op zoek bent naar een moderne villa, een tijdloze woning of een charmante hoeve in Hofstade, u vindt ongetwijfeld uw droompand in ons aanbod. Bij Vastgoedkantoor De Rick kunt u terecht voor alle types vastgoed in de omgeving van Aalst.

Bekijk dus zeker even het aanbod aan woningen dat we momenteel beschikbaar hebben. Bent u op zoek naar een specifiek pand of naar een woning die aan bepaalde eisen voldoet? Neem dan zeker even contact met ons op. We houden graag een nauwlettend oog op de vastgoedmarkt. Wanneer het huis dat aan uw wensen voldoet beschikbaar wordt op de markt, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Wij zijn ook actief in regio AalstGijzegemAffligem, BaardegemErembodegemErpe-MereHaaltert, HerdersemHerzeleLede, MeldertMoorsel en Welle.

Immo De Rick – uw partner in vastgoed

Immo De Rick heeft meer dan 25 jaar ervaring in vastgoed in Hofstade en de omliggende regio. Onze makelaars zijn thuis in de omgeving en kunnen u dan ook bijstaan met professioneel advies.

Twijfelt u over een pand of over de ligging van een pand? Wij geven u graag wat meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Bij Vastgoedkantoor De Rick kunt u terecht met al uw vragen en bedenkingen. Onze adviseurs staan u graag te woord. We houden van een persoonlijke aanpak. Daarom heeft u steeds contact met uw persoonlijk adviseur, die helemaal op de hoogte is van alle vorderingen in uw dossier.

Rood blok foto

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen