Huis te koop Herzele

Denkt u erover om een huis te kopen in een rustige en landelijke omgeving? In regio Aalst vindt u verscheidene dorpen en gemeenten met een bosrijk en landelijk karakter, zoals bijvoorbeeld Herzele (9550). In ons aanbod vindt u gegarandeerd het perfecte huis te koop in Herzele of omliggende regio.

Huis te koop in Herzele - Bekijk ons aanbod

Ben je op zoek naar een appartement, handelspand, garage of huis te koop in Herzele? Blader doorheen ons aanbod om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

In ons aanbod vindt u:

 • Een ruime keuze aan huizen te koop in Herzele
 • Verscheidene appartementen te koop
 • Andere types vastgoed te koop in Herzele en omgeving

Wij zijn ook actief in regio AalstGijzegemAffligem, BaardegemErembodegemErpe-MereHaaltertHerdersemHofstadeLedeMeldertMoorsel en Welle.

Bekijk het aanbod in Herzele

Immo De Rick – koop in vertrouwen

Immo De Rick is een gekende waarde in vastgoed in de regio rond Aalst. Ook Herzele valt in ons expertisegebied. Onze makelaars zijn thuis in de regio en hebben dan ook een uitstekende kennis van de voor- en nadelen van de verschillende locaties.

We staan u dan ook graag bij met onze expertise en professioneel advies. Neem gerust contact met ons op. We luisteren naar uw specifieke wensen en noden. Daarna houden we de vastgoedmarkt in de gaten. Verschijnt uw ideale pand op de vastgoedmarkt? Dan brengen we u als eerste op de hoogte!

Rood blok foto

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen