Huis te koop Aalst

Kijkt u uit naar een huis te koop in Aalst of de ruime omgeving? Bekijk dan zeker het vastgoedaanbod van Vastgoedadvies De Rick. Wie een huis zoekt in Aalst, is bij ons aan het juiste adres.

Huis te koop Aalst

ZEER RUIM AANBOD

Wie een huis wil kopen in de regio Aalst is bij Vastgoedadvies De Rick aan het juiste adres.

GRATIS WAARDEBEPALING

Laat ons een gratis waardebepaling doen en weet wat uw eigendom echt waard is.

Huis kopen in Aalst?

Koop uw huis in vertrouwen bij Vastgoedadvies De Rick

Een huis kopen het is één van de grotere beslissingen in uw leven. Daarvoor gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. Zoekt u een huis dat te koop staat in Aalst of omgeving, passeer dan zeker eens bij Vastgoedadvies De Rick, dé referentie in de regio.

Een tevreden klant, dat is waar wij voor gaan. Wij begeleiden u dan ook met de grootste zorg. Met al uw vragen kan u tijdens het aankoopproces terecht bij één van onze door het BIV erkende medewerkers.

 

panden te koop

 

Wij zijn ook actief in regio GijzegemAffligemBaardegemErembodegemErpe-MereHaaltertHerdersemHerzeleHofstadeLedeMeldertMoorsel en Welle.

Veelgestelde Vragen

 • In welke regio vind ik een huis te koop via Vastgoedadvies De Rick?

  Met meer dan 25 jaar ervaring in de regio is Vastgoedadvies De Rick dé referentie voor immobiliën in de regio rond Aalst. Bent u op zoek naar een woning die te koop staat in de stad Aalst of de Denderstreek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook in pakweg Erpe-MereHerzele of Sint-Lievens-Houtem biedt Vastgoedadvies De Rick huizen te koop aan. Maar ons aanbod gaat nog verder. Zelfs in het buitenland, Spanje bijvoorbeeld, hebben we geregeld een interessante aanbieding.

 • Met welk budget kan ik terecht bij Vastgoedadvies De Rick?

  Hebt u een budget van 120.000 tot 150.000 euro? Dan vindt u bij Vastgoedadvies De Rick vaak al een huis in de stad. Bent u op zoek naar een ruim, comfortabel huis uit het hogere segment? Dan kan u ook bij ons terecht, net als voor de categorieën die daar tussen liggen. Dankzij onze grote portefeuille kunnen we de meest uiteenlopende huizen te koop aanbieden.

 • Wat zijn de troeven van Vastgoedadvies De Rick?

  Betrouwbaarheid en ervaring, dat is wat Vastgoedadvies De Rick kenmerkt. Ons team van door het BIV erkende vastgoedexperts staat u met raad en daad bij als u een huis koopt. Zaakvoerders Marc De Rick en Marijke Robyns en hun bekwame medewerkers gaan voor een professionele, maar persoonlijke aanpak. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller kunnen we u als koper de beste service aanbieden.

 • Hoe weet ik of Vastgoedadvies De Rick een nieuwe aanbieding heeft?

  Uiteraard kan u steeds het aanbod op onze website raadplegen of passeren op ons kantoor. Maar u kan zich ook inschrijven via ons contactformulier. Zo krijgt u onze nieuwe aanbiedingen steeds in uw mailbox. U kan specificeren wat u zoekt en op welke locatie. Zo krijgt u enkel de aanbiedingen die u ook echt interesseren.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen