Appartement verhuren Aalst

Bezit u een appartement in Aalst of omgeving dat u wilt verhuren? Of situeert uw vastgoed zich elders in België of zelfs in het buitenland? Vastgoedadvies De Rick is uw partner voor een vlotte verhuur.

Appartement verhuren Aalst

ZEER RUIM AANBOD

Onze uitgebreide aanbod aan appartementen te huur lokt veel geïnteresseerden.

GRATIS WAARDEBEPALING

Bezit u vastgoed? Laat het door ons schatten en ontdek de echte waarde.

Appartement verhuren?

Verhuur uw appartement zonder zorgen

Als eigenaar van één of meerdere appartementen wilt u die uiteraard zo vlot mogelijk verhuren. Leegstand, slechte betalingen of andere problemen: u bent die liever kwijt dan rijk. Na meer dan 25 jaar in de immowereld weten we bij Vastgoedadvies De Rick hoe we een appartement moeten verhuren. Passeer dus zeker eens bij ons.

Vastgoedadvies De Rick verhuurt allerlei types appartementen. Een blik op ons aanbod volstaat om te merken dat wij voor de meest uiteenlopende appartementen een huurder vinden.

Gratis waardebepaling

Veelgestelde Vragen

 • Kan Vastgoedadvies De Rick ook het beheer op zich nemen?

  Jazeker. Vastgoedadvies De Rick is een bij het BIV geregistreerde rentmeester. Dat wil zeggen dat we heel wat taken van u kunnen overnemen: het innen en indexeren van de huurgelden, het opvolgen van schadegevallen, het afrekenen van de kosten, het afhandelen van boekhoudkundige verrichtingen en meer van dat. U bent gerust dat uw vastgoed goed wordt beheerd.

 • In welke regio’s verhuurt Vastgoedadvies De Rick appartementen?

  Vastgoedadvies De Rick staat sterk ik de stad Aalst en omgeving. Heel wat potentiële huurders die in die omgeving een appartement willen huren, bekijken ons aanbod. Maar dat wil niet zeggen dat we niet elders appartementen verhuren. Onze klanten vertrouwen ons ook voor het verhuren van hun appartement elders in het land of zelfs in het buitenland. Zo bieden we ook vakantie-appartementen te huur aan.

 • Waarom verhuren via Vastgoedadvies De Rick?

  U zou er aan kunnen denken om uw appartement zelf te verhuren. Maar dan is het aantal potentiële huurders beperkter. Leegstand is dan een potentieel risico. Bovendien gaan met het verhuren van een appartement heel wat wettelijke bepalingen gepaard. Als door het BIV erkende makelaar zijn we daarvan goed op de hoogte zodat u altijd in regel bent. Tenslotte kunnen we u ook bijstaan met gepast advies, gebaseerd op onze lange ervaring.

 • Is verhuren beter dan verkopen?

  Een eensluidend antwoord is er niet op die vraag. Het hangt af van uw situatie en toekomstplannen, de aard en ligging van het appartement en dergelijke. Wij staan u graag bij met gepast advies om deze keuze te maken. En eens u de keuze hebt gemaakt, zijn wij uw partner. Want of het nu gaat om het verhuren dan wel verkopen van uw appartement: Vastgoedadvies De Rick heeft er ruime ervaring mee en weet van aanpakken.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen