Appartement te koop Aalst

Op zoek naar een appartement dat te koop staat in Aalst of ruime omgeving? Bekijk dan zeker het aanbod van Vastgoedadvies De Rick. Wij zijn immers dé immospecialist in de ruime regio Aalst. En zelfs in andere regio’s bieden we geregeld een interessant appartement te koop aan.

Appartement te koop Aalst

ZEER RUIM AANBOD

Op zoek naar een mooi appartement in de regio Aalst? Ontdek ons ruime aanbod.

GRATIS WAARDEBEPALING

Met onze ruime ervaring en diepgaande kennis van de markt, kunnen wij een correcte waardebepaling maken.

Appartement kopen?

Passeer bij Vastgoedadvies De Rick als u zoekt naar een appartement

Bent u op zoek naar uw eerste eigen vastgoed? Of wilt u verhuizen naar een comfortabel, goed gelegen appartement nu de kinderen het huis uit zijn? Wat ook de reden is waarom u op zoek bent naar een appartement dat te koop staat, Vastgoedadvies De Rick is uw partner. Onze jarenlange ervaring zorgt er voor dat we kandidaat-kopers echt kunnen helpen bij de zoektocht naar hun droomappartement.

Wilt u steeds op de hoogte blijven van ons laatste aanbiedingen? Schrijf u dan in via ons contactformulier. Wie weet ontdekt u binnenkort uw nieuwe appartement.

Wij zijn ook actief in regio Erpe-Mere, Herzele en Lede.

panden te koop

Veelgestelde Vragen

 • Moet ik een groot budget hebben om een appartement te kopen?

  Vastgoedadvies De Rick biedt appartementen te huur aan in verschillende prijsklassen. U vindt bij ons al appartementen in de categorie lager dan 200.000 euro. Wilt u het graag luxueuzer, nog ruimer en comfortabeler? Ook in het segment van de luxe-appartementen hebben wij een mooi aanbod. Met onze ruime portefeuille kunnen we de meest uiteenlopende wensen inwilligen.

   

 • Bieden jullie ook appartementen in het buitenland te koop aan?

  Jazeker. Vastgoedadvies De Rick is uiteraard dé specialist in vastgoed in de ruime regio rond Aalst. Maar ook daarbuiten bieden we regelmatig prachtige appartementen te koop aan. Zoekt u het elders in België? Dat kan. Maar ook als u op zoek bent naar een (tweede) woning in het buitenland, kan u terecht bij Vastgoedadvies De Rick. Zoekt u een aantrekkelijk vakantie-appartement? Bekijk dan zeker ons aanbod.

 • Waarom zou ik een appartement kopen via Vastgoedadvies De Rick? 

  In de meer dan 25 jaar waarin we actief zijn, bouwden we een heel ruime portefeuille op. En daar kan u als kandidaat-koper alleen maar van profiteren. Eén blik op ons aanbod volstaat om te ontdekken dat wij een heel ruime keuze aan appartementen te koop aanbieden. Naast die keuzemogelijkheden zijn ook onze ervaring en onze gedrevenheid sterke troeven. Wilt u een appartement kopen, dan staan we u bij met raad en daad.

 • Is een appartement kopen financieel interessant?

  Een appartement kopen is zeker interessant. De rentevoeten staan weliswaar niet meer op hun allerlaagste niveau, een lening aan een gunstig tarief is echter nog steeds mogelijk. Bovendien betaalt u niet langer een andere, maar wordt u zelf eigenaar. U kan met andere woorden na verloop van tijd zelf genieten van de opbrengsten van uw appartement.

Gratis Waardebepaling

Wilt u een gratis waardebepaling van uw vastgoed? Vul dit contactformulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

 1. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Voornaam
  Invalid Input
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen