RUIM INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET DUURZAME AFWERKING

Lange Zoutstraat 56 , 9300 Aalst (9300)
Beschrijving

Je bent op zoek naar een ruim appartement (totale woonoppervlakte : 225 vierkante meter) met op verdieping 1 een ruim terras van 50 vierkante meter achteraan en op de 3e verdieping een terras van 6 vierkante meter aan de straatkant) en dit in hartje centrum.

Het appartement (verdeeld over drie niveaus) heeft :
Op de eerste verdieping een ruime leefruimte (living en eetkamer), annex volledig geïnstalleerde open keuken en gasttoilet, dit alles in een open ruimte van 75 vierkante meter).
Aan buitenruimte geen probleem.  Over de volledige breedte van de achtergevel bevindt zich een terras van 50 vierkante meter (gedeeltelijk overdekt), een buitenberging van 3 vierkante meter en een binnenberging in de achterbouw van 13,5 vierkante meter.
Op de tweede verdieping : open bureauruimte in de vide, dressing, wasplaats, badkamer met dubbele lavabo, ligbad en douche, een apart toilet en een  ruime slaapkamer.
Op de derde verdieping, met eigen zonneterras (6 vierkante meter), een ingerichte studio : ruime leefruimte (met open kitchinette voorzien van alle apparatuur), ruime slaapkamer met dressinghoek en een kleinere slaapkamer, ingerichte badkamer met lavabo en douche, berging/wasplaats en apart toilet.

Algemeen : degelijk geïsoleerd en dubbele beglazing (EPC 160), overal gelaagde parketvloeren, zonnepanelen (4016 Wp , 16 panelen).

  • Type: Appartement
  • Grondoppervlakte: 225m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 225m²
  • EPC: 160 kWh/m²

Contact

Indeling
Naam Aantal Opp. Commentaar
Slaapkamer 3 0
Slaapkamer 1 0
Keuken 1 0
Keuken 1 0
Badkamer 2 0
Badkamer 1 0
Terras 3 63
Toilet 3 0
living 1 0
living 1 0
inkomhal 1 0
inkomhal 1 0
uitbreiding 1 0
Technisch
Item Evaluatie Commentaar
Dak Zeer goed
Raamwerk Zeer goed
Beglazing Zeer goed
Verwarming Zeer goed
Elektriciteit Zeer goed
Loodgieter Zeer goed
Sanitair Zeer goed
Isolatie Zeer goed
Keuken Zeer goed
Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons via onderstaand formulier! Eén van onze medewerkers helpt u zo spoedig mogelijk.