Verder af te werken hoekwoning met garage in het centrum van Aalst

Zonnestraat 49 , 9300 Aalst (9300)
€ 199.000
Beschrijving

Deze verder af te werken hoekwoning is gelegen op nauwelijks 500 meter van de grote markt van Aalst. De ruime garage die inbegrepen is in de verkoopprijs, is een absolute meerwaarde voor en troef van deze woning.

Op het gelijkvloers vind je naast een inkomhal de ruime leefruimte met aansluitend een keuken voorzien van alle toestellen. Via de keuken is er toegang tot de ruime garage en bijhorende bergruimte. De garage heeft een eigen kadastraal nummer, zodat het mogelijk is deze afzonderlijk te verhuren of om te vormen tot afgescheiden bel-étage.

Via de vaste trap betreed je de eerste verdieping die naast een ruime slaapkamer en afzonderlijke badkamer met ligbad ook een polyvalente ruimte bevat en toegang geeft tot het dakterras. Een vaste trap naar de zolder geeft toegang tot twee bijkomende ruime slaapkamers.

Het schrijnwerk werd reeds volledig vervangen (overal hoogrendementsglas) en ook elektriciteitswerken werden reeds gestart, maar moeten verder afgewerkt worden. Kortom, het huis biedt mogelijkheden voor de handige Harry zoekt naar een woning op bijzonder gewilde locatie mét garage.

EPC-waarde dateert van vóór de plaatsing van de nieuwe ramen.

  • Type: Rijwoning
  • Grondoppervlakte: 100m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 159m²
  • Niet geïndexeerd: 660€
  • EPC: 603 kWh/m²

Contact

Indeling
Naam Aantal Opp. Commentaar
Slaapkamer 3 0
Keuken 1 13
Garage 1 25
living 1 26
inkomhal 1 4.5
hobbyruimte 1 10
dakterras 1 24
Technisch
Item Evaluatie Commentaar
Raamwerk Goed
Beglazing Goed
Keuken
Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons via onderstaand formulier! Eén van onze medewerkers helpt u zo spoedig mogelijk.