Ruime handelswoning  op strategische locatie met bijhorende parkeerplaatsen.

Naarstigheidstraat 172 , 9300 Aalst (9300)
€ 389.000
Beschrijving

Ruime handelswoning  op strategische locatie met bijhorende parkeerplaatsen.

Kom zeker eens kijken naar de ruimte en mogelijkheden die dit pand biedt...u zal versteld staan! Meer dan 310 m2 onmiddellijk bruikbare oppervlakte met directe visibiliteit.

Dit voormalig bankkantoor gelegen op een belangrijke invalsweg, maar toch nabij het centrum in Aalst, biedt verrassend veel ruimte en mogelijkheden voor een ondernemer of vrije beroeper. Het handelspand werd in 2013 volledig op punt gesteld (as-built dossier beschikbaar) en voorzien van de nodige snufjes (airconditioning, ventilatiesysteem,...).

Op het gelijkvloers zijn er, naast een beveiligde kofferzaal (die als stockage kan gebruikt worden, maar eveneens kan omgebouwd worden tot bv garage), op heden 4 ruime kantoorruimtes en een inkomhal. Daarnaast is er een koer en ruime bergruimte. Er is een deels modulaire opbouw, zodat op het gelijkvloers de inrichting eenvoudig kan gewijzigd worden.

Via de vaste trap is er toegang tot drie bijkomende ruime kantoor- of vergaderruimtes op de eerste verdieping. Ook is er reeds voorzien in afzonderlijke sanitaire installaties en een keukengedeelte. Tot slot is ook op de eerste verdieping een bijkomende kamer die als bergruimte kan gebruikt worden. Via een vaste trap is de reeds geïsoleerde zolder bereikbaar. Deze beschikt over een voldoende hoge en goede dakstructuur, zodat deze naar eigen smaak tot volwaardige kantoor- of leefruimte kan ingericht worden.

Er zijn twee afzonderlijke elektriciteit-circuits, zodat het geheel eventueel kan opgesplitst worden tussen een handelsgelijkvloers en een woonentiteit. 

Uitermate geschikt voor advocatenkantoor, dokterspraktijk, kinesistenpraktijk, verzekeringskantoor, boekhoudkantoor, bankkantoor, uitzendkantoor, ... de mogelijkheden zijn quasi onbeperkt! 

Onmiddellijk beschikbaar. Eveneens mogelijk te huren à 1500 euro/maand (+ onr voorheffing) of huurkoop.

Contacteer Richie Verbruggen (0490.41.41.90) voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek.

  • Type: Handelspand
  • Grondoppervlakte: 214m²
  • Bewoonbare oppervlakte: 310m²
  • Niet geïndexeerd: 2012€

Contact

Indeling
Naam Aantal Opp. Commentaar
Keuken 1 0
Badkamer 1 0
Bureau 6 0
Koer 1 0
Berging 2 0
commerciele ruimte 1 0
multifunctionele ruimte 1 0
Achterbouw 1 0
Technisch
Item Evaluatie Commentaar
Beglazing Zeer goed
Dak Goed
Raamwerk Goed
Verwarming Goed
Elektriciteit Goed 2 circuits
Sanitair Goed
Isolatie Goed
Keuken Goed
Contacteer ons voor meer info

Contacteer ons via onderstaand formulier! Eén van onze medewerkers helpt u zo spoedig mogelijk.